Τρίτη

SITES ONLINE ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ


Υπάρχουν χιλιάδες sites γνωριμιών για να κάνεις online γνωριμίες στο internet εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο ενεργά sites – κοινότητες που συχνάζουν οι περισσότερες Ελληνίδες με σκοπό την γνωριμία , φιλία , ερωτική επαφή. Τα καλύτερα chat και σελίδες για να κάνεις profile και γνωριμίες!Όσοι αναζητούν τον έρωτα, στρέφονται πλέον και στο Διαδίκτυο, καθώς το 27% των Ελλήνων θεωρεί ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις νέες γνωριμίες. Έτσι, η διαδικτυακή αναζήτηση συντρόφου συνιστά την τρίτη δημοφιλέστερη μέθοδο γνωριμίας. Για τους Έλληνες πάντως, το «προξενιό» μέσω φίλων παραμένει διαχρονικά η πιο δημοφιλής μέθοδος γνωριμίας, ενώ έπεται η κοινωνική δικτύωση.


Πρόκειται για ένα site με αυστηρά κριτήρια, σαν πόρτα την οποία δεν περνάνε όλοι. Αρχικά για να μπεις στο site και να φτιάξεις λογαριασμό, πρέπει να είσαι τουλάχιστον απόφοιτος λυκείου.ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ να βρείτε το ταίρι σας ή να κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία με κοπέλες όλων των ηλικιών από την πρώην Σοβιετική Ενωση. Οι άντρες πληρώνουν ένα μικρό ποσό για να ξεκινήσουν μια συζήτηση με κάποιο άτομο. Αυτό γλιτώνει τις γυναίκες από το πολύ spam.

Target Group 20 – 40

Members 500.000+

Βαθμολογία 8/10
Akazoo.gr

Ανερχόμενη κοινότητα με profile , σχόλια , φωτογραφίες , αποστολή sms

Target Group 25 – 40

Members 18.000

Βαθμολογία 6/10


Wraia.gr

Νεανικό site γνωριμιών με δυνατότητα profile , φωτογραφίες , βίντεο , σχόλια

Target Group 20 – 35

Members 32.000

Βαθμολογία 7/10Sxeseis.gr

Αλλη μια μεγάλη ελληνική κοινότητα με forum – συζητήσεις , chat , profile , σχόλια.

Target Group 20 – 45

Ελληνες Members 150.000+

Βαθμολογία 7/10


Parea.gr

Νεανική κοινότητα γνωριμιών με εύκολο site , profile , σχόλια , φωτογραφίες , chat

Target Group 20 – 45

Members 200.000+

Βαθμολογία 8/10


Zoo.gr

Το Zoo είναι η μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα , έχει πολύ δυνατό Chat με πολλές Ελληνίδες!

Target Group 18 – 35

Members 500.000+

Βαθμολογία 8/10


hi5.com

Το Hi5 ξεκίνησε σαν κοινότητα τύπου Facebook αλλά έχει καταλήξει σαν νεανικός χώρος γνωριμιών!

Target Group 18 – 35

Ελληνες Members 300.000+

Βαθμολογία 8/10


Fatsa.gr

Από τα πιο ενεργά site με δυνατό chat και πολλά άτομα για άμεσες γνωριμίες , forum – συζητήσεις , φωτογραφίες , chat

Target Group 18 – 50

Members 250.000+

Βαθμολογία 9/10


Badoo.com

Το Badoo είναι μια μεγάλη παγκόσμια κοινότητα με έντονο το ελληνικό στοιχείο! Φωτογραφίες , Chat και πολύ φλερτ!

Target Group 18 – 35

Ελληνες Members 250.000+

Βαθμολογία 9/10


Χρήσιμες συμβουλές για να βγάλεις πιο γρήγορα γκόμενα!
Φλέρτ Tips μέσω Ιντερνετ

Στους γρήγορους ρυθμούς που κινείται η ζωή μας σήμερα, το φλερτ έχει μείνει πίσω, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μας περισσεύει χρόνος ή επειδή δεν συναναστρεφόμαστε με τους κατάλληλους ανθρώπους. Η εύκολη λύση βέβαια για πολλούς είναι τα sites γνωριμιών! Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι και ερώτηματα που δημιουργούνται! Πως ξέρεις ότι τα άτομα με τα οποία συνομιλείς είναι αυτοί που λένε στην πραγματικότητα; Και πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για μια πιθανή συνάντηση; Είναι λογικό να έχεις απορίες και ν’ ανησυχείς για κάτι διαφορετικό που πρόκειται να δοκιμάσεις, αλλά εάν επιλέξεις το κατάλληλο site και πάρεις μερικές προφυλάξεις σχετικά με τις πληροφορίες που δίνεις τότε δεν έχεις κανένα λόγο για να μην το δοκιμάσεις.

Μερικά tips για να κάνεις τα σωστά βήματα:

Προφίλ

Διάλεξε μια πρόσφατη και ελκυστική φωτογραφία, που να σ’ αντιπροσωπεύει. Στο κάτω κάτω δεν θέλεις οι άλλοι ν’ απογοητευτούν όταν θα σε συναντήσουν. Να είσαι ειλικρινής σε όσα λες στο προφίλ σου. Κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα το ψέμα σου θ’ αποκαλυφθεί. Και πέρα απ’ αυτό, δεν θα θελες ν’ αρέσεις στους άλλους γι’ αυτό που πραγματικά είσαι κι όχι για ένα ψέμα που έχεις δημιουργήσει;

Δείξε τον καλύτερο σου εαυτό. Ουσιαστικά αυτό που κάνεις στο site αυτό είναι να διαφημίζεις τον εαυτό σου, γι’ αυτό φρόντισε να προωθήσεις όλα σου τα προτερήματα κι όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε κάνουν να διαφέρεις απ’ όλους τους άλλους.

Να είσαι ανοιχτός απέναντι σ’ αυτό που ψάχνεις να βρεις. Απόκλεισε μεν αυτά που δεν σου αρέσουν και θα ‘θελες ν’ αποφύγεις, αλλά μην αποκλείσεις οτιδήποτε πέρα απ’ αυτό, άφησε τις επιλογές σου ανοιχτές για να μην μειώσεις δραματικά τις πιθανότητες να βρεις αυτό που αναζητάς. Να συμπεριφέρεσαι ευγενικά, και μην ξεχνάς ότι δεν κάνουμε ότι δεν θα θέλαμε να μας κάνουν. Γι’ αυτό εάν δεν ενδιαφέρεσαι για ένα άτομο απλά στείλε ένα ευγενικό προσωπικό μήνυμα στο οποίο να το δηλώνεις.

Προσωπικά Δεδομένα

Πρόσεξε πολύ τα προσωπικά σου στοιχεία. Μην τα δίνεις δεξιά κι αριστερά πριν να γνωρίσεις καλά τον άλλον και να είσαι σίγουρος γι’ αυτό. Πριν να συναντήσεις τη κοπέλα που σου κέντρισε το ενδιαφέρον φρόντισε να μιλήσετε λίγο μέσω email ή Skype για να γνωριστείτε καλύτερα, και εάν πρόκειται ν’ ακολουθήσει συνάντηση τότε φρόντισε να γίνει σε κάποιο δημόσιο χώρο κι όχι σε κάποιο σπίτι.

Η συνάντηση

Σχεδίασε ένα σύντομο πρώτο ραντεβού. Ένα σύντομο κι απλό ραντεβού είναι ότι πρέπει γιατί θα σας κάνει να θελήσετε κι άλλο. Εάν το ραντεβού είναι καταστροφικό τουλάχιστον δεν θα έχεις σπαταλήσει πολύ από τον χρόνο σου.

Δώσε μια δεύτερη ευκαιρία. Εάν το πρώτο ραντεβού δεν ήταν καταστροφή αλλά δεν ενθουσιάστηκες κιόλας, ζήτα κι ένα δεύτερο ραντεβού. Φρόντισε να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα γιατί μπορεί να χάσεις τον έρωτα τη ζωής σου μέσα απ’ τα χέρια σου. Παρατήρησε την μέσα στον περίγυρο της.

Απλά χαλάρωσε κι απόλαυσε το. Τα ραντεβού πρέπει να είναι διασκεδαστικά γι’ αυτό άσε πίσω σου όλες τις ανησυχίες σου και φρόντισε να την εντυπωσιάσεις με το χιούμορ σου.
3+3 Κρίσιμα tips για να πετύχει το online ραντεβού!

Θέλεις όσο τίποτα άλλο στον κόσμο να εντυπωσιάσεις την κοπέλα την οποία ανακάλυψες σε ένα site γνωριμιών, αλλά δεν ξέρεις πώς να το κάνεις, καθώς από τα δείγματα γραφής σου δε φαίνεσαι και άνθρωπος που θα μπορούσε να γράψει μυθιστόρημα. Τι κάνεις; Προσπαθείς να βρεις μέσω διαδικτύου πιθανές ερωταπαντήσεις άλλων παρόμοιων ιστοριών με τη δική σου και κλέβεις τα λόγια του αγαπητικού, προσαρμόζοντάς τα στα δικά σου θέλω. Και νομίζεις ότι κάτι πέτυχες τώρα, ε;

Υπάρχουν τρεις βασικοί κανόνες τους οποίους πρέπει να θυμάσαι ώστε να ξεκινήσεις και να προχωρήσεις σωστά τη διαδικτυακή σου γνωριμία:

1. Αν κάποιος άλλος μπορεί να πει αυτό που θα πεις, τότε μην το πεις: Πριν πατήσεις το send αναρωτήσου αν αυτό που γράφεις ακούγεται αυθεντικό. Αν όχι, τότε μάλλον το πρόσωπο με το οποίο επικοινωνείς, πιθανόν, έχει λάβει άρα 10 παρόμοια μηνύματα.

2. Μπες στο ψητό: Κάθεσαι και γράφεις όχι μόνο την ιστορία της ζωής σου, αλλά και γενικολογίες που σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τον παραλήπτη, αλλά και δεν του λένε τίποτα καινούριο. Μη χάνεις το χρόνο σου, πες κατευθείαν αυτό που πρέπει. Π.χ.: Αγαπητή τάδε, διάβασα το προφίλ σου και το βρήκα εντυπωσιακό. Εκτός αυτού όμως σε βρίσκω και πολύ γλυκιά. Αν θέλεις, λοιπόν, ρίξε κι εσύ μια ματιά στο προφίλ μου κι αν ενδιαφέρεσαι, απάντησέ μου όταν βρεις χρόνο. Φιλικά, τάδε. Τίποτα από αυτό το κείμενο δεν προκαλεί ενδιαφέρον και ξέρεις γιατί; Για να της στέλνεις μήνυμα εννοείται: πρώτον, ότι είδες το προφίλ της, δεύτερον, είδες τη φωτογραφία της, τρίτον, θέλεις να σου απαντήσει.

3. Να φλερταρεις. Να έχεις αυτοπεποίθηση. Να είσαι διαφορετικός. Έχε στο μυαλό σου ότι εσύ είσαι το εμπόρευμα στην προκειμένη περίπτωση. Αν και επικοινωνείς στο ξεκάρφωτο με μια γυναίκα, κάν’ το τουλάχιστον να δείχνει ότι αξίζεις και θα είναι τυχερή να σε έχει. Αν είσαι πολύ φιλοφρονητικός στο αρχικό σου mail, θα φανείς απεγνωσμένος. Οπότε μην το παρακάνεις. Πες κάνα δυο έξυπνες ατάκες και τέλος. Ούτως ή άλλως το προφίλ σου είναι αυτό που κάνει όλη τη δουλειά, το mail σου απλά τους κεντρίζει παραπάνω το ενδιαφέρον.
Πως θα ξεχωρίσεις τον εαυτό σου από τους άλλους!

Και το ερώτημα παραμένει: πως θα πεις κάτι πρωτότυπο και θα τη φλερτάρεις; Αυτό είναι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από όλους τους υπόλοιπους.

Βρες το σωστό τρόπο κάνοντας τρία απλά βήματα:

Βήμα πρώτο: Διάβασε προσεκτικά το προφίλ της. Κάθε λέξη του. Οι άντρες που δείχνουν ότι γνωρίζουν καλά μια γυναίκα, έχουν περισσότερη τύχη από όλους τους υπόλοιπους. Το θέμα είναι ότι ακόμα κι αν έχει ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας, δε θα παραλείψει να γράψει, πόσο έξυπνη, αστεία, χαρούμενη, ευγενική, πιστή είναι, ότι της αρέσουν τα ταξίδια, η μουσική, η ποίηση, ο αθλητισμός και ψάχνει έναν καλό φίλο, σύντροφο, εραστή για να περάσει τη ζωή της μαζί του. Όπως καταλαβαίνεις, δεν υπάρχουν και πολλά με τα οποία μπορείς να ασχοληθείς εδώ. Οπότε προχώρα παρακάτω.

Βήμα δεύτερο: Ανακάλυψε το πιο ενδιαφέρον κομμάτι στο προφίλ της. Όχι αυτό που σου αρέσει περισσότερο, όχι αυτό που έχετε ως κοινό σημείο. Το πιο ενδιαφέρον σημείο στο προφίλ της είναι αυτό που ακούγεται σαν να μη μπορούσε να είχε γραφτεί από κανέναν άλλο στον κόσμο. Μπορεί να είναι το λατρεύει να βλέπει Formula 1. Ό,τι και να είναι, αν δώσεις περισσότερη σημασία σε αυτό, περισσότερη θα είναι και η σημασία που θα λάβεις κιόλας.

Βήμα τρίτο: Χρησιμοποίησε το ενδιαφέρον στοιχείο της και δημιούργησε ένα φανταστικό γεγονός για τον εαυτό σου. : Όσο πιο χαζό είναι, τόσο πιο αστείο. Ένα καλό αστείο δε χρειάζεται εξηγήσεις. Πες στης ότι, π.χ. κάποτε ταξίδεψες στο Μόντε Κάρλο για να δεις τη Formula από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου σου, που βρισκόταν πάνω στην πίστα. Δυστυχώς όμως η απροσεξία σου στοίχησε την πρώτη θέση στο Hamilton καθώς το σουβέρ του απεριτίφ σου, βρέθηκε στο δρόμο του. Σίγουρα είναι λίγο τρελό κάτι τέτοιο, αλλά συνήθως ο κόσμος απαντά σε τέτοιου είδους σχόλια. Γιατί; Επειδή είναι διαφορετικά από τα υπόλοιπα, είναι πρωτότυπα, και κατά ένα περίεργο τρόπο, είναι και αστεία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δείχνουν αυτοπεποίθηση. Δεν είναι ένα άσκοπο κομπλιμέντο ή κάτι γενικότερο για να δείξεις ότι έχεις κάτι κοινό μαζί της. Είναι ένα αστείο, κι όπως ξέρουμε, ο κόσμος θέλει να συναναστρέφεται με ανθρώπους που τους κάνουν να γελούν.
Badoo το Νο1 site για να αρχίσεις γνωριμίες από το Ιντερνετ!To Badoo είναι μια δωρεάν online κοινότητα γνωριμιών με εκατομμυρία χιλιάδες members από όλο τον κόσμο και από την Ελλάδα και την Κύπρο!

Αυτή την στιγμή είναι από τις πιο ενεργές κοινότητες με πάνω από 50.000.000 μηνύματα να ανταλλάσσονται τον μήνα!
Η Έλληνες – ελληνίδες χρήστες είναι από τους πιο ενεργούς! Πολλά ραντεβού , online φλερτ , chat με αποτέλεσμα να είναι από τους χώρους που θα γνωρίσεις νέα ατομα πιο εύκολα από ποτε!

Το site είναι απλό εύχρηστο και γρήγορο , έχεις δυνατότητα να κάνεις profile , να ανεβάσεις φωτογραφίες , να αλλάξεις το status σου , να κάνεις chat και πολλά άλλα! Το πιο ωραίο όμως είναι ότι έχεις την δυνατότητα να γίνεις προβεβλημένο μέλος (προαιρετικά) το οποίο θα σε κάνει άμεσα δημοφιλή και το profile σου θα είναι πιο προβεβλημένο από τα υπόλοιπα με αποτέλεσμα να αυξήσεις τις πιθανότητες σου κατακόρυφα στις γνωριμίες!


*Μπορείς να κάνεις εγγραφή ακόμα πιο γρήγορα αφου έχεις κάνει πρωτα login στο Facebook και πατωντας μετά το κουμπί σύνδεση μέσω Facebook

http://top10greece.my1.ru/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου